Over ons

Aannemersbedrijf van de Kamp is een jong bedrijf gevestigd in de Veluwse plaats Putten. Maar ook in de omgeving bieden wij ons vakmanschap aan om uw project te realiseren.

Door ons kleinschalig karakter wordt uw project doorgaans uitgevoerd door dezelfde medewerker. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en een duurzame arbeidsrelatie. U heeft rechtstreeks contact met de aannemer van uw project.

Ons bedrijf laat zich kenmerken door jarenlange ervaring op het gebied van aanbouw, verbouw en onderhoud. Mede door deze ervaring kunnen wij u project realiseren. Ook zijn wij hierdoor in staat om tijdens het project te anticiperen op aanpassingen of verandering van uw projectwensen waardoor we altijd tot een passende oplossing komen.

Het is onze missie om na oplevering van het project altijd een tevreden klant te hebben! Het project is pas klaar als u tevreden bent.

Wij realiseren onze projecten met aandacht voor klantwensen en veiligheid. Deze veiligheid hebben wij mede gewaarborgd door onze certificering en ons vakbekwame team. Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan respect voor mens en milieu, en gebruiken wij uitsluitend duurzame producten. Waardoor u jarenlang kunt genieten van uw gerealiseerde projecten.

Binnen de realisatie van uw project werken wij samen met betrouwbare partners. Wij werken uitsluitend samen met toeleveranciers en gespecialiseerde onderaannemers die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wijzelf. Hierdoor hebt u altijd de beschikking over hoge kwaliteit in uw project. Zowel in de uitvoering als in de benodigde materialen.

Zowel prijs als kwaliteit zijn belangrijk. Wij houden van duidelijke en heldere afspraken. Dit vertaalt zich in duidelijke calculaties, die voor iedereen duidelijk zijn, ook voor niet ingewijden in de bouwsector. Dit alles binnen een concurrerende en scherpe offerte. Dit kunnen wij realiseren doordat wij weinig overhead kosten hebben en efficiƫnt te werk gaan. Dit doen wij door veel tijd te besteden aan de juiste voorbereiding, waardoor er in de daadwerkelijke uitvoering geen uren verloren gaan. Vanzelfsprekend nemen we alle tijd om onze offertes toe te lichten.

Wij komen graag bij u langs om u project te inventariseren en u te adviseren over de mogelijkheden.

Het werken met een bouwteam is onze kracht

Na de oplevering zorgen we altijd voor een tevreden klant!