Verbouw

Renoveren of verbouwen is eveneens een van onze specialiteiten. Wij nemen u gehele verbouwing of renovatie uit handen. Hierin leveren wij een complete service en ons bekende maatwerk. Zowel voor particulieren als zakelijk.

Het gaat hierbij niet alleen om de uitbouw van een woning of de verbouw van een bedrijfspand, maar om het totale pakket. Wij denken met u mee, en kijken of het wellicht nog beter kan dan u zelf al had bedacht. Wij kijken verder zodat u verbouwing optimaal wordt gerealiseerd en er geen mogelijkheid onbenut blijft.

Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen, van het begin tot en met de oplevering. Wij begeleiden u bij het maken van uiteenlopende keuzes om u woon of werk plezier optimaal te verhogen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen in kaart. Hierna doen wij u een passende offerte toekomen welke binnen uw budget past. Bent u akkoord met onze offerte dan gaan wij aan de slag met de werktekeningen en de eventuele vergunningsaanvraag. Hierna zullen wij overgaan tot de realisatie van u project. Dit alles binnen de afgesproken termijn.

Mocht u tijdens de werkzaamheden een aanpassing willen doen is dit geen probleem. Van de Kamp kenmerkt zich in flexibiliteit en aanpassingsvermogen, dit alles ter verhoging van u woon of werkplezier.

Door onze samenwerking met diverse andere disciplines leveren wij ook; schilderwerk, dakwerk of installatiewerk. Vrijwel alles is mogelijk.

VDK1

Wij nemen uw gehele verbouwing uit handen

Wij bespreken graag uw mogelijkheden.